![](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/680/61147e01-fc4f-48a8-91db-fbf5f21affcf.jpg)
![](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/680/b93001fd-d5f4-4268-9cf4-6bc818cc12b3.jpg)
Πασχαλινή φογάτσα από την Κέρκυρα - Συνταγή για το τσουρέκι με τις βενετσιάνικες ρίζες
Φογάτσα φτιάχνουν στα κερκυραϊκά σπιτικά κυρίως το Πάσχα, αλλά από κάποια ζαχαροπλαστεία του νησιού διατίθεται όλο το χρόνο. Η φογάτσα έχει σχήμα στρογγυλό και είναι πλούσια σε αρώματα εσπεριδοειδών (περγαμόντο, κουμ κουάτ κ.λπ.).
Loading...