Κοτόπουλο με πέντε τρόπους
Το μεταμορφώνουμε με σάλτσες, μαρινάδες, μυρωδικά και μπαχαρικά και το σερβίρουμε κάθε φορά διαφορετικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Το κοτόπουλο είναι πάντα μια καλή λύση όταν θέλουμε να μην περάσουμε πολλή ώρα στην κουζίνα. Πιο ελαφρύ, με λιγότερα λιπαρά από το κόκκινο κρέας, είναι ιδανικό για ελαφριά πιάτα. Και στις πιο πλούσιες εκδοχές του, στον φούρνο, στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι, με σάλτσες, κόκκινες ή λευκές, με διαφορετικές κρούστες, με ρύζι, με πατάτες ή ζυμαρικά και τις εντάσεις των μπαχαρικών και των μυρωδικών που του διαλέγουμε κάθε φορά, δίνει τον τόνο σε μαγειρέματα καθημερινά και κυριακάτικα.
Το παρακάτω πιάτα από τη συλλογή συνταγών του ethnos.gr και του Open TV είναι διαφόρων τύπων. Ανάλογα με τη διάθεση και την περίπτωση, πάρτε κιμά από το χασάπη σας, πλάστε κεφτεδάκια και μαγειρέψτε τα σε πικάντικη κόκκινη σάλτσα με ρουστίκ νοστιμιά, δοκιμάστε το κοτόπουλο με φύλλο κρούστας που ψήνεται στο πήλινο με ντομάτα, ελιές και γραβιέρα Νάξου, πάρτε κοπανάκια και «πρασινίστε» τα με μπόλικα μυρωδικά ή παίξτε σε πιο εξωτικό ταμπλό. Και κάθε μέρα κοτόπουλο να αποφασίσετε να φτιάχνετε (που λέει ο λόγος) το τραπέζι σας δεν θα είναι ποτέ βαρετό.
3+2 προνόμια για εμβολιασμένους: Διασκέδαση 2 ταχυτήτων, QR code στα μαγαζιά
Μετάλλαξη Δέλτα: Κρούσματα σε εφήβους στην Ελλάδα, στο τραπέζι ο εμβολιασμός 15 – 18 ετών
Καιρός - ΕΜΥ: Καύσωνας με καταιγίδες την Κυριακή, πότε θα δροσίσει
ΔΝΤ: Γιατί έρχονται αυξήσεις 25% στις τιμές των τροφίμων
Το αντίο ενός θρύλου! Ανακοίνωσε ότι σταματάει το μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλη
Συναγερμός στον Κορυδαλλό μετά από άγρια συμπλοκή - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Θέλω να βρεθούν οι εντολείς» - «Λύγισε» η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου
Δίκη Folli Follie: Ένοχη η οικογένεια Κουτσολιούτσου και συνεργάτες τους - Αθώοι 6 κατηγορούμενοι
Τζένιφερ Λόπεζ: Τα άδεια στάδια στην περιοδεία της και το ταξίδι σε οικονομική θέση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr