Συμβουλές και tips - Πώς τυλίγονται οι λαχανοντολμάδες για να μην ανοίξουν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο του χειμώνα, οι λαχανοντολμάδες έχουν τον τρόπο τους στο δίπλωμα και το μαγείρεμα για να μην ανοίξουν.
Αν ψάχνετε την πλήρη συνταγή για κλασικούς λαχανοντολμάδες με κιμά, ρύζι και αυγολέμονο, θα τη βρείτε πατώντας εδώ.
Πώς να τυλίξετε τους λαχανοντολμάδες
Πρώτα θα ζεματίσετε τα φύλλα, θα αφαιρέσετε τα σκληρά τμήματα και θα τα κόψετε στα δύο, αν είναι πολύ μεγάλα. Στη συνέχεια ο τρόπος να τυλίξετε τους λαχανοντολμάδες -ανεξάρτητα από τη γέμιση που θα επιλέξετε να τους βάλετε- ώστε να μην σας ανοίξουν είναι ο εξής:
1. Βάζετε 1 – 1 ½ κουταλιά της σούπας γέμιση στη μέση περίπου του λαχανόφυλλου.
2. Διπλώνετε πρώτα τις πλαϊνές πλευρές του φύλλου γυρίζοντάς τις προς τα μέσα.
3. Εν συνεχεία τυλίγετε σε σχετικά σφιχτό ρολό το φύλλο ξεκινώντας από την κάτω πλευρά και ανεβαίνοντας προς τα πάνω.
Πατήστε εδώ για να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τοποθετηθούν στην κατσαρόλα.
- Η αισχροκέρδεια μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, βάζει «φωτιά» στις τιμές στα οπωροκηπευτικά
- ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα σε Κασσελάκη - Αχτσιόγλου δύο 24ώρα πριν τη δεύτερη κάλπη
- Το νέο σκηνικό στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα δύσκολα θέματα που πάνε για… αργότερα και τα μηνύματα Μητσοτάκη
- AAΔΕ: Ηλεκτρονικός κλοιός για τα POS - Πρεμιέρα σήμερα για τις δηλώσεις απογραφής των παρόχων
- Κόκκινα δάνεια: Προς παράταση το ενδιάμεσο πρόγραμμα επιδότησης των ευάλωτων που «παγώνει» τον πλειστηριασμό
- Έχετε καταλάβει τι έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε 45 μέρες;
- 10.000 «κομμάτια» κάθε Κυριακή, άυπνος το ΣΚ: Ο Πόντιος που έφτιαξε ένα από τα 50 καλύτερα ζαχαροπλαστεία του κόσμου έκανε 1 και μόνο μεγάλο λάθος

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr