Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε τους σπόρους και τις ψιλοκόβετε. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το πράσο.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτετε τις ντομάτες, λίγο αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε 10΄-15΄ να εξατμιστούν τα υγρά.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με το υπόλοιπο αλάτι και πιπέρι, ρίχνετε το κεφαλοτύρι και ανακατεύετε. Περιχύνετε το μείγμα του τηγανιού. Αφήνετε τη στραπατσάδα να ψηθεί μέχρις ότου πήξουν τα αυγά και σερβίρετε αμέσως.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
20'
4
Υλικά
4-5 ντομάτες ώριμες
8 αυγά
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 πράσο
4 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι πικάντικο, τριμμένο