Ζεσταίνετε το λάδι και ροδίζετε τις μερίδες του κρέατος από όλες τις πλευρές. Βγάζετε το κρέας με τρυπητή κουτάλα.
Ρίχνετε στο ίδιο λάδι τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια. Τα σοτάρετε κι αυτά. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το σκορπίζετε μέσα στην κατσαρόλα. Πασπαλίζετε με το αλεύρι. Βάζετε το κρέας ξανά στην κατσαρόλα και σοτάρετε για 1' ακόμη.
Σβήνετε με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνετε. Σιγομαγειρεύεται για 1 ώρα και 15' ή μέχρις ότου γίνει το μοσχαράκι, εξατμιστεί το κρασί και μείνει μια πλούσια σάλτσα. Σερβίρετε το κρέας με τα μανιτάρια και τη σάλτσα τους και πασπαλίζετε προαιρετικά με μαϊντανό. Συνοδεύεται με ρύζι ή πουρέ λαχανικών.
Πληκτρολογήστε για αναζήτηση
80'
4
Υλικά
μοσχαρίσιο κρέας: 1 κιλό (ποντίκι, ελιά ή κότσι), κομμένο σε μερίδες