Φιλέτα γαλοπούλας με μανιτάρια και σάλτσα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα γαλοπούλας.
Ζεσταίνετε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις μπουκιές μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τους. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι.
Ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Τα σοτάρετε μέχρι τα υγρά τους να απορροφηθούν. Σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτετε το γιαούρτι και αλατοπίπερο.
Ρίχνετε τέλος την παρμεζάνα ή το πεκορίνο και τις μπουκιές γαλοπούλας για να πάρουν γεύση. Σερβίρετε αμέσως, αφού γαρνίρετε με ρύζι πιλάφι και λίγο μαϊντανό.