Τρώμε σε 20' - Νιόκι με σπανάκι, μπλε τυρί και καρύδια
Εκτέλεση
- Βράζετε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα σουρώνετε.
- Σε φαρδύ, ευρύχωρο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνετε το σπανάκι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Προσθέτετε τα νιόκι, την κρέμα γάλακτος, το μπλε τυρί, τα καρύδια και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με κεφαλογραβιέρα και σερβίρετε το φαγητό ζεστό.