Συνταγές |ICookGreek

Τρώμε σε 20' - Νιόκι με σπανάκι, μπλε τυρί και καρύδια

Εικόνα: Unsplash

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα σουρώνετε.
  2. Σε φαρδύ, ευρύχωρο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια ρίχνετε το σπανάκι και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  3. Προσθέτετε τα νιόκι, την κρέμα γάλακτος, το μπλε τυρί, τα καρύδια και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε με κεφαλογραβιέρα και σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

Πληκτρολογήστε για αναζήτηση

 
Εικόνα: Unsplash
20'
2

Υλικά

250 γρ. φρέσκα νιόκι
1 κρεμμύδι σε φέτες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
80 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
200 γρ. σπανάκι
100 γρ. γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος
80 γρ. μπλε τυρί, λιωμένο με πιρούνι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη κεφαλογραβιέρα