Μαρινάτα φιλετάκια κοτόπουλου με κολοκυθάκια και ντοματίνια στο γκριλ
Εκτέλεση
Χτυπάτε σε σέικερ το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και το ξύσμα τους, το σκόρδο, το πιπέρι, τη μουστάρδα και τα μυρωδικά.
Περιχύνετε τα φιλετάκια κοτόπουλου και τα κολοκυθάκια, τα οποία έχετε τοποθετήσει σε ταψάκι, τα σκεπάζετε με διάφανη μεμβράνη και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν τα ψήσετε.
Απλώνετε στη λαμαρίνα του φούρνου αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε επάνω τα φιλετάκια και τα κολοκυθάκια χωρίς να τα στεγνώσετε από τη μαρινάδα. Σκορπίζετε και τα ντοματίνια. Πασπαλίζετε με αλάτι και ρίγανη.
Ψήνετε στο γκριλ στους 200° C για 16'-18' από τη μία πλευρά και γυρίζετε από την άλλη συνεχίζοντας το ψήσιμο για άλλα 14'.